contact

Met mijn 35 jaar ervaring in de supermarktbranche kan ik u advies geven met betrekking tot de vele facetten van de verbetering van uw winkelpand.

Wilt u uitbreiden, verplaatsen of de parkeersituatie of uitstraling van uw vestigingspunt verbeteren? Alles kan! Als ik ergens voor ga dan geef ik niet op, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Vol passie, vasthoudendheid en met veel inzet ga ik graag voor u aan de slag om uw wensen te realiseren.

Als adviseur begeleid ik het proces van A tot Z : van het inschakelen van de juiste ruimtelijke ordening specialist tot het voorstellen van een geschikte architect of aannemer.

Pas na een geslaagde (her)opening ben ik tevreden.

Advies nodig om de concurrentie op afstand te houden? Ook daar heb ik jaren ervaring in opgedaan en ik ben u graag van dienst als sparringpartner. 

  • Mede dankzij de Vasthoudendheid, Creativiteit en Integriteit van Hans de Bruijn is dit project tot stand gekomen. Nooit opgeven en blijven zoeken naar oplossingen zonder het belang van alle betrokken partijen uit het oog te verliezen.

    Klaas van den Doel , Eigenaar pand PLUS Halsteren
  • Hans de Bruijn is een vrolijke en aardige vent met een schat aan ervaring en een enorm netwerk. Toen ik met hem ging samen werken bleek al snel dat er achter die lach een tijger schuilt. Als Hans in een project gelooft bijt hij zich vast en laat nooit meer los. Mijn droom werd zijn missie... In januari 2015 was het zover. Een prachtige totaal vernieuwde Plus supermarkt in Halsteren. En nu? Ik bel Hans nog steeds. Zijn mening en advies kan ik al lang niet meer missen.

    Chris Grinwis , PLUS ondernemer Halsteren
  • Drie jaar geleden zat de ontwikkeling voor mijn PLUS op een dood spoor en zag ik de toekomst voor mijn winkel somber in. Maar door de inzet en vasthoudendheid van Hans is het met de ontwikkeling toch goed gekomen en hebben we in augustus 2015 onze prachtige nieuwe PLUS supermarkt van ruim 1400m2 mogen openen en zijn we nu de grootste speler in de markt!

    Gerard v.d. Wal , Eigenaar PLUS Nieuw Lekkerland

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Contact

H-Bru Vastgoedadvies B.V.
Anna Hoeve 7
2804 HA Gouda
T. 06 2284 3212
E. hans@hbru.nl 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga naar boven